Ikkunaremontti Lahti

Ikkunaremontti omakotitaloon, paritaloon tai rivitaloon Lahdessa. Jarofixilta tunnetut kotimaiset Oulux-laatutuotteet, ammattitaitoinen asennustyö ja ainutlaatuinen 12 vuoden takuu työlle!

Osallistu ja voita

Voita 3000€ ikkuna-/oviremontti!

Osallistu alla olevalla lomakkeella tai ole puhelimitse yhteydessä, olet h mukana 3000 e remonttiarvonnassa. Kolme tonnia remonttirahaa ikkuna/oviremonttiasi varten, miltä kuulostaa? Jos voitat mutta olet jo ehtinyt teettää Jarofixilla remontin, saat hyvityksen 3000 e. Reilu peli! Täytä lomake ja mailaa se meille. Arvonnan säännöt täällä.

Ikkunaremontin hinta

Mikä on ikkunaremontin hinta Lahdessa? Jarofixin kanssa toteutettuna se on kohtuullinen. Ota meihin yhteys, tutustumme kohteeseesi ja annamme pitävän hinnan ikkuna/oviremontista. Saat tarjouksen ja voit rauhassa harkita päätöstäsi. Kun päätät teettää meillä remontin,  tiedät aikataulun, kaikki kustannukset ja järjestämme tarvittaessa myös joustavan rahoituksen. Saat tietää myös  kotitalousvähennyksen tämänhetkiset mahdollisuudet.

Jarofixin periaate on avoin ja reilu peli sekä asiakkaan pitkäaikainen tyytyväisyys. Lähes kaikki asiakkaamme suosittelevatkin meitä tuttavilleen, joille ikkuna/oviremontti on ajankohtainen. Hyvin tekemämme työ ja ensiluokkaiset tuotteemme puhuvat puolestaan.

Ikkunaremontti, Riihimäki

Osallistu arvontaan ja pyydä tarjous ikkuna/oviremontille

  Minua kiinnostaa

  Osallistun 3000€ arvoisen Ikkuna/oviremontin arvontaan

  Laadukkaat ikkunat

  Milloin ikkunaremontti tulisi tehdä?

  Kun lämmityskustannukset ovat nousseet, ikkuna tuntuu pakkasella kylmältä tai vetoiselta, lasin reunat huurtuvat tai höyrystyvät, ulkopuite tai sen maali halkeilee tai ikkunoiden toiminta takertelee.

  Kun joku näistä alkaa vaivata, on aika harkita ikkunaremonttia. Jarofix tekee  ikkunanvaihtoja luonnollisestikin  ympäri vuoden, myös talvipakkasilla, eikä ikkunanvaihto haittaa juurikaan asumista, niin nopea toimenpide se on. Vanhat ikkunat viemme kierrätykseen ja asennusjäljet siivoamme huolellisesti.

  Oulux-ikkunat ja -ovet

  Oulux on tunnettu merkki ikkunoissa ja ovissa, siksi tuotteemme ovat Ouluxin takuutuotteita. Tutustu Ouluxin mallistooja myös ovien kymmeniin vaihtoehtoihin. Ovirakenteesta mainittakoon markkinoiden tukevin saranan kiinnityskohta, kertopuulla vahvistettu runko, markkinoiden pisin suoranapysymistakuu 15 vuotta ja kolminkertainen tuplaselektiivilasi TGI-välilistalla.

  MEKA Priima ikkuna

  Kotitalousvähennys

  Kotitalousvähennyksen myötä myös ikkuna/oviremontissa saat vähentää 40% työn osuudesta suoraan maksamastasi verosta. Pyydä Jarofixin asiantuntijaa laskemaan arviokäynnin yhteydessä, millainen säästö kohteesi remontissa Sinulle  muodostuu. Autamme kotitalousvähennyksen hakemisessa. Jarofixin kautta saat myös tarvittaessa ikkuna/oviremonttisi rahoitettuna, joustavalla tavalla joka sopii parhaiten sinun kuvioihisi.

  Takuu 12 vuotta

  Parhaatkaan tuotteet eivät pääse oikeuksiinsa, jos niitä ei ole asennettu asianmukaisesti tarvittavalla osaamisella. Jarofixin omat asentajat ovat harjaantuneet Oulux-tuotteittemme asennukseen. Asennustyömme tapahtuu nopeasti ja täyden kympin arvoisesti. Tuotteemme toimivat hyvin hoidettuina kymmeniä vuosia sukupolvelta toiselle. Ensimmäisten 12 vuoden ajan turvanasi on vielä Jarofixin ainutlaatuinen 12 vuoden takuun. Mahtaako kenelläkään muulla toimijalla on vastaavaa takuuta?

  Pyydä ilmainen arviokäynti, soita +358 40 752 0509

  Osallistu arvontaan ja voita 3000€ arvoinen ikkunta- tai oviremontti