Oulux ovet

Modernit, perinteiset, tyylisi mukaiset ja varmasti turvalliset oviratkaisut kaikkiin oviin liittyviin tarpeisiisi meiltä. Ota yhteys, haluamme kertoa mitä voit tänään ovilta vaatia.

Ovimallit

Oviremontti

Ovirakenne

1. Markkinoiden tukevin saranan kiinnityskohta (34 mm). Tukeva karmi (53 mm) helpottaa asennusta ja on kestävä.

2. Kaksinkertainen tiivistys – parempi tiiviys.

3. Kertopuulla vahvistettu runko. Markkinoiden pisin suoranapysymistakuu 15 vuotta.

4. Murtosuojatut saranat 4kpl*

5. 3-kertainen tuplaselektiivilasi TGI-välilistalla.

6. Ovilehdessä kolminkertainen pintakäsittely.

7. Kulutusta kestävä kynnys (25 mm), materiaalina öljytty koivu. Kynnyksen etureuna ja kulutuslista kestävää alumiinia.

8. Erikoisleveällä tiivisteellä parempi eristävyys, myös kynnyksessä.

Oviremontti – Helsinki, Espoo, Vantaa, Hyvinkää, Päijät-Häme ja Pohjois-Suomi

Oviremontti toteutuu yhden työpäivän aikana. Ovien vaihto on siisti työ, koska teemme suuren osan työstä asennusautossamme ja sisätiloissa suojaamme kulkuväylät hyvin.

Teemme oviremontteja pääkaupunkiseudulla ja Uudellamaalla, sekä mm. Hyvinkäällä ja Riihimäellä. Myös Lahden alueella asennamme usein. Koko Pohjois-Suomi on myös Jarofixin aluetta. Vaikka asuisit muualla, kokeile onneasi. Jarofixin asennusauto saattaa pian kurvata tienoilla.

Jarofix antaa työlleen 12 vuoden takuun. Kuinka moni muu pystyy samaan? Tuotevalmistaja antaa lisäksi itse tuotteille erittäin hyvän takuun.

Kyllä. Käymme läpi kaikki asennukseen liittyvät asiat sekä annamme selkeän ja pitävän hinnan, joka ei muutu projektin edetessä.

Oviremontti kuuluu tietysti kotitalousvähennyksen piiriin. Asennustyön osuudesta saat vähentää suuren osan  suoran verotuksestasi. Jarofix neuvoo tässä.

Oviremontin hinta riippuu valitusta ovimallista ja esim. lukitusratkaisuista – sekä tietysti ovien määristä. Sen  voimme taata, että olipa ovitarpeesi mökkisaunan sivuovi tai suuren kartanon pääovi, Jarofixin toteuttamana oviuudistuksesi hinta/laatusuhde on aina hyvä, samoin tyytyväisyytesi.

  1. Kun talosi lämmityskustannukset ovat kasvaneet.  2. Ulko-ovea on hankala käyttää. 3. Talossasi on vedon tunnetta. 4. Talosi lämpötila vaihtelee paljon etenkin talvella. 5. Ovessa on kolhuja tai sen pinnoite on himmentynyt.

On selvää, että oviuudistus vähentää jonkin verran kulutusta. Säästön lisäksi uudistus nostaa asumisviihtyvyyttä kun vedontunne poistuu ja esimerkiksi vanhat tiivisteet vaihtuvat uusiksi. Uudistus säästää myös käyttäjien hermoja, kun ovi ei enää takertele tai panttaa – ja onhan se toki vanhaa ovea turvallisempi.

Kyllä. Katso ylempää ovimallistostamme terassi- ja parvekeovia. Niissä on modernit, näyttävät ikkunaratkaisut ja ihanteelliset salparatkaisut. Ne ovat tiiviitä sekä helppokäyttöisiä, aivan toista luokkaa kuin takavuosien parvekeovet.