Ikkunaremontti – Riihimäki

Ikkunaremontti, Riihimäki

Ikkunaremontin myötä vedontunne väheni ja sähkölasku pieneni

Outi ja Tero antoivat Jarofixin vaihtaa kaikki ikkunansa, koska ikääntyneen talon ikkunat olivat jo hyvin vetoiset ja rapistuneet.- Sähkölasku pieneni huomattavasti, kun uudet ikkunat oli asennettu, kiittelee Outi.

Riihimäen kodissaan asuvat tyytyväiset Outi Järvelä, Tero Mäki ja heidän Dali-koiransa. Kotimme on nyt monin verroin viihtyisämpi ja mukavampi, kun veto ja muut haitat poistuivat uusien ikkunoiden myötä. -Palelin viime talvena koko ajan, Outi jatkaa. Koti tuntui kalsealta vaikka patterit olivat täysillä.

– Päätimmekin ryhtyä ikkunoiden uusimiseen. Kysyimme tarjouksen useista paikoista.

-Jarofix nousi listallamme ensinnäkin siksi, että he tekevät myös asennustyön ja toiseksi, heidän mutkaton ja selkeä toimintansa herätti luottamuksemme. Työlle annettu takuu, joka oli parempi kuin muilla, nosti Jarofixin listamme kärkeen.

Sovittuna aikana ikkunat toimitettiin hyvin suojattuna tontille ja kolmen miehen asennusryhmä teki koko asennustyön yhdessä päivässä. Asennuksesta ei koitunut asumiseemme mitään vaivaa. Asennuksen päätteeksi Jarofixin pojat siivosivat kaikki työn jäljet pois. Hyvän työn he tekivät, kaikki meni kuten oli sovittu. Suosittelimme naapurillemmekin tätä firmaa ja pian hekin uusivat ikkunansa Jarofixin kautta.

-Sähkölaskuumme tuli heti merkittävä säästö, n 80 e/kk, ja sen katsomme tulleen uusien ikkunoiden ansiosta. Oli turhaa kärsiä vedosta, kun vanhaankin taloon saa aivan uuden tason mukavuuden tällaisella ikkunoiden uudistamisella. Seuraavaksi aiomme uusia ovet, ja kyllä silloinkin käännymme Jarofixin puoleen.

Asennustyön kustannuksiin haimme tietysti kotitalousvähennyksen. Hyvä homma, sanovat Outi ja Tero.

Paikkakunta: Riihimäki
Remontti: Ikkunaremontti

Seuraava artikkeli
Ovi- ja ikkunaremontti Lahti